Dobrodošli

pri Agenciji za sklepanje zavarovanj FRIMOBIL!

Morda imate občutek da niste dovolj dobro zavarovani?

Morda se s svojo zavarovalno polico ne počutite dovolj varne ali dosedanjemu zavarovalnemu partnerju ne zaupate več? 

Morda ne prejmete dovolj informacij o dobrem in vsestranskem zavarovanju?

O Frimobil zavarovanjih

Če ste odgovorili z da, vas vabimo, da sklenete zavarovanje pri nas!

Sklenili smo sodelovanje z več slovenskimi in v Sloveniji delujočimi zavarovalnicami, da bi vam lahko zagotovili celovit spekter zavarovanj, vam vsestransko pomagali pri odločitvi o zavarovanju ter vam ponudili vam najprimernejšo in najugodnejšo izbiro.

Sklepamo vse vrste zavarovanj z večino na slovenskem trgu prisotnih zavarovalnic. Posredujemo v primeru škod in nezgod ter vam v zvezi z zavarovanji strokovno svetujemo. Naša storitev je popolna: od sklenitve zavarovanja oz. police do njenega poteka pri nas in pri ostalih zastopnikih…

Naredili bomo vse, da boste z našimi storitvami, informacijami in svetovanji zadovoljni in nas boste lahko zato priporočili vašim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem …

NAŠA ZGODBA

Podjetje Frimobil zavarovanja je bilo ustanovljeno leta 2013 z namenom ponuditi strankam storitev »vse na enem mestu« torej celostno storitev ob nakupu novega ali rabljenega vozila. Skozi leta delovanja je podjetje razvilo svojo bazo strank, ki jo nadgrajuje, ji ponuja vedno nove in inovativne  zavarovalne produkte, ji svetuje in pomaga ob škodnih dogodkih.

V začetku je podjetje sklepalo le avtomobilska zavarovanja, kot dopolnitev dejavnosti podjetja AC Fri-Mobil, kasneje, pa je to dejavnost nadgradilo še s klepanjem premoženjskih zavarovanj ter osebnih in zdravstvenih zavarovanj. V ta namen smo postopoma sklepali tudi pogodbena sodelovanja z več zavarovalnicami, tako da danes poslujemo z glavnino zavarovalnic na slovenskem trgu: Zavarovalnica Generali, zavarovalnica Triglav, zavarovalnica Sava, Grawe.

Stranke nas lahko obiščejo v urejenih poslovnih prostorih, deležne so osebne obravnave in predvsem jim lahko zaradi sodelovanja z več zavarovalnicami omogočimo izbiro med posameznimi ponudbami zavarovanj. Smo podpora dejavnosti prodaje vozil, ki je najbistvenejši izvor našega portfelja strank, obenem pa imamo tudi pri premoženjskih in osebnih zavarovanjih zavidljivo bazo strank, ki nam zaupajo že leta.

Zavarovanja - naša zgodba

NAŠA FILOZOFIJA

Frimobil zavarovanje je agencija za sklepanje zavarovanj

Frimobil zavarovanje je  agencija za sklepanje zavarovanj in zavarovalno zastopništvo, ki  je bila ustanovljena leta 2013 kot dopolnitev dejavnosti prodaje in servisiranj vozil podjetja Ac Fri-Mobil d.o.o.

Dognali smo, da za zadovoljitev strank in dopolnitev poslovanja potrebujemo storitev »vse na enem mestu«, ki bo kupcem vozil omogočila čim boljšo nakupno izkušnjo in s tem vzpostavila zaupanjevstranke,  skrajšala nepotrebne poti, omogočila prijazno in čim manj stresno izkušnjo, ter s tem stranki  prihranila čas in denar.

Obenem pa smo želeli našim strankam zagotoviti  konkurenčno ponudbo »več možnosti«. Slednja pomeni, da strankam ponudimo ekonomsko in kritno najboljšo opcijo  zavarovanja, se z njo posvetujemo in ji svetujemo.

Cilj, na poti h kateremu smo v vsakodnevnem delovanju, je vračanje zadovoljnih strank, vzpostavitev osebnega pristopa s poznavanjem strankinih potreb in želja, zagotovitev konkurenčnih ponudb in ustvarjanje razlike med »skleniti polico« in urediti  primerno zavarovanje zadovoljni stranki.

Avtomobilska zavarovanja

Avtomobilska zavarovanja od avtomobilske odgovornosti do delnega ali celotnega kaskega zavarovanja in asistence.

Osebna zavarovanja

Osebna zavarovanja od nezgodnega ali zavarovanja v pridemru smrti do zavarovanj v primeru izgibe službe.

Premoženjska zavarovanja

Zavarovanja pred nepričakovanimi dogodki kot so požar, izliv vode, vlom ...

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno ali t.i. dodatno zdravstveno zavaroavnje za obisk zdravnika brez dodatnih stroškov.

avtomobilskih zavarovanj
nezgodnih zavarovanj
osebnih zavarovanj
premoženjskih zavarovanj