V Frmobile smo zastopniki za 4 najbolj znane zavarovalnice v Sloveniji. Če z nobeno izmed njih še nimate izkušenj, vam v vsebini spodaj ponujamo nekaj značilnosti posamezne zavarovalnice, da bo odločitev enostavnejša.

Vzajemna

Vzajemna

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je največja specializirana zavarovalnica za prostovoljna zdravstvena zavarovanja pri nas. Njihovo osnovno dejavnost predstavljajo dopolnilna zdravstvena zavarovanja. Le-ta služijo kot dopolni del obveznemu zdravstvenemu zavarovanju v Republiki Sloveniji in tako olajšajo marsikatero tegobo zavarovancev.

V Vzajemni ponujajo tudi širok spekter drugih zdravstvenih zavarovanj. Med njimi so trenutno med najbolj priljubljenimi naslednja: zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev Zdravstvena polica, nezgodna zavarovanja, zavarovanja za primer težjih bolezni in zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini. Slednje je še posebej priljubljeno ob krajših, pa tudi tistih daljših in nekoliko bolj adrenalinskih potovanjih.

Vzajemna skuša pomagati tudi z zanimivimi vsebinami, s katerimi posameznike ozaveščajo o tem, kako varovati svoje zdravje in tako doseči bolj zdrav slog življenja. Zavihek Varuh zdravja vam tako ponuja številne nasvete, video vsebine, svoje zdravje pa lahko ocenite tudi preko zdravstvenega vprašalnika, ki je prav tako dostopen na njihovi spletni strani.

Triglav

Triglav

Triglav zavarovalnica je zavarovalnica, ki vam kopico zavarovanj ponuja na enem mestu. Vse od zavarovanja vozila, doma, življenjskih zavarovanj, pa tudi naložbe in pokojnina, so predmet storitev, ki jih zavarovalnica Triglav ponuja. Pri zavarovalnici je prav tako mogoče zavarovati male domače živali – pse in mačke.

Zavarvalnica Triglav ponuja tudi zavarovanja za turistična in poslovna potovanja oz. za bivanje v tujini z namenom študija ali dela.

Z digitalno poslovalnico, ki so jo poimenovali i.triglav, zavarovancu omogočajo, da s svojimi zavarovanji upravlja brez obiska poslovalnice. Prijava škode je enostavna, posameznik pa lahko ves čas spremlja tudi status svojega škodnega zahtevka. Storitve so uporabniku na voljo kadarkoli in kjerkoli – tudi izven delovnega časa poslovalnice. I.triglav je namenjen vsem, ki imajo:

  • sklenjeno premoženjsko ali življenjsko zavarovanje Zavarovalnice Triglav;
  • sklenjeno zdravstveno zavarovanje Triglav;
  • sklenjeno polico Triglav, pokojninske družbe;
  • naložbe pri družbi Triglav Skladi, družba za upravljanje.
Sava

Sava

Zavarovalnica Sava – sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. Svoje produkte in storitve v Savi usmerjajo v zavarovanca in njegove potrebe – pa naj gre za sklepanje zavarovanj ali za reševanje škodnih primerov. V zavarovalnici razvijajo produkte in procese, ki so namenjeni različnim potrebam zavarovancev.

Zavarovalnica Sava svoje delovanje gradi na motu »Nikoli sami.«, ki ga uvaja prav v vse pore svojega delovanja.

V zavarovalnici Sava ponujajo avtomobilska zavarovanja, nezgodna in življenjska zavarovanja. Zavarovanja za posel, potovanje pa tudi zavarovanja za primere bolezni. Mogoče je tudi zavarovanje hišnih ljubljenčkov – vse od psov in mačk pa do konjev, manjka pa niti ponudbe zavarovanj, ki so usmerjena v kmetijstvo. Pri slednjem govorimo tako o zavarovanju živali, kot tudi objektov in kmetijskih površin ter opreme, pa tudi pridelka.

Zavarovalnica Sava ponuja tudi različne vrste asistenc. Asistenca Zdravnik na daljavo, avtomobilska asistenca ter Domska asistenca ASISTIM in eHišnik so le nekatere izmed njih.

Generali

Generali

Generali zavarovalnica v Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Že vrsto let velja za prvo med zavarovalnicami po zadovoljstvu strank.

Generali zavarovalnica posamezniku ponuja celovit nabor inovativnih zavarovalno-finančnih produktov ter dodatnih storitev. Z njimi poskrbijo tako za varnost posameznikov, kot tudi za varnost njihovega premoženja. Pri reševanju škodnih zahtevkov so na zavrovalnici Generali izjemno učinkoviti, svojim uporabnikom pa lahko ponudijo tudi asistenco.

Med zavarovanji lahko Generali ponudi:

  • Premoženjska zavarovanja, ki obsegajo celovit nabor zavarovanj in storitev za zavarovanje premoženja (avtomobilov, nepremičnin in premičnin).
  • Zdravstvena in nezgodna zavarovanja, ki omogočajo večjo socialno in finančno varnost v primeru bolezni, ob daljšem zdravljenju in hujših nezgodah ter hitrejšo pot do zdravnikov in specialistov.
  • Življenjska in pokojninska zavarovanja, ki vključujejo raznovrstna klasična in naložbena življenjska zavarovanja ter pokojninska zavarovanja po meri posameznika, da lahko vsak posameznik zadovolji potrebe po varnosti in varčevanju v vseh življenjskih obdobjih.
  • Upravljanje premoženja in finančno svetovanje pri Generali Investments.